Referenties

Hieronder staan ervaringen van enkele van mijn eerdere klanten.

Commentaren: 23
 • #23

  Sander (vrijdag, 21 april 2023 11:23)

  Ik heb Wubben Meubels gevonden via Google en voor Roland gekozen op basis van de goede referenties. Na levering van mijn bestelling aan huis, kan ik die goede ervaringen bevestigen. Ik wilde iets aan de wand op basis van een eigen idee en Roland heeft hier goed in meegedacht en uiteindelijk gemaakt wat ik voor ogen had (maar dan eigenlijk nog iets beter). Ik kan Roland -en daarmee Wubben Meubels- van harte aanbevelen!

 • #22

  Ton & Judit (vrijdag, 18 juni 2021 13:01)

  Door Roland hebben wij onlangs een tv meubel op maat laten maken met daarin opgenomen een reeds bestaande schouw.
  Ook is een toog van woonkamer naar keuken en in de hal een lambrisering geplaatst.
  Het eindresultaat is geweldig geworden.
  Mooi vakmanschap geleverd!

 • #21

  A.Paulusma (donderdag, 06 februari 2020 14:05)

  Vakmanschap is Meesterschap
  Met deze kwalificatie wordt Wubben Meubels perfekt gewaardeerd.
  Dankzij zijn vakkundige en uitstekende adviezen een salontafel ,die voor ons
  een bepaalde emotionele waarde heeft, zodanig in de gewenste
  afmetingen en uiterlijk gebracht dat hij in de woonkamer weer volledig tot
  zijn recht komt.Onze komplimenten en waardering daarvoor.
  Wij ,mijn vrouw en ik kunnen iedereen Wubben Meubels van harte aanbevelen.

 • #20

  Familie Redeker (zaterdag, 12 september 2015 11:51)

  Wow. In één woord: wow.

  We hadden een nieuwe keuken en wilden die personaliseren en doortrekken naar onze woonkamer. Roland maakte voor ons een prachtig doolhofachtig boekenkastje. Een kopie van onze grote boekenkast in de woonkamer. En omdat er in de keuken wat scheef liep, heeft hij het kastje compenserend scheef gemaakt. Nu staat alles dus recht!

  Alles netjes geverfd en prachtig gemonteerd. En keurig met kleden en een stofzuiger dus geen troep.

  Normaal gesproken houden we niet zo van klusjesmannen. Maar nu gaan we gewoon lekker nog iets bedenken dat Roland kan maken.

 • #19

  Familie de Jong (zondag, 18 januari 2015 12:25)

  Inmiddels een jaar geleden een 'landelijke' hoogslaper met bureau en kastje eronder laten maken. Het bed is ontzettend mooi geworden en precies zoals wij in gedachten hadden. Roland heeft eerst alles op papier uitgewerkt, voorbeelden erbij laten zien en vervolgens tot in de details netjes uitgewerkt. De verf is ook van goede kwaliteit: na een jaar nog geen beschadigingen, zelfs niet op de trap. Roland is echt een vakman met hart voor zijn werk! Wij zijn zeer tevreden en kunnen Roland Wubben iedereen aanbevelen.

 • #18

  jeanine (donderdag, 04 september 2014 14:35)

  Ik heb een super vakman gevonden. Ik ga kleiner wonen, en moet daarom afscheid nemen van dierbare meubels, gelukkig kon Roland mijn tafel inkorten. Hij dacht mee met mij, en heeft de tafel in mijn tuin kleiner gemaakt, dat scheelde tijd en geld. Keurig de poten eronder en de verkorte kant afgwerkt met bijpassende was. Alle gereedschap had hij mee, en alles verliep heel prettig. Hij heeft zelfs de deurtjes van mijn mooie dressoir gesteld. En dat allemaal voor een zeeer redelijke prijs. Roland is een echte vakman,
  Dus zoek je iemand met verstand van meubels, twijfel niet en bel of mail naar Roland Wubben Meubels.

  gemaakt!

 • #17

  Sietske (dinsdag, 22 april 2014)

  Wat ben ik blij dat internet Roland Wubben Meubels vond. Net mijn prachtige op maat gemaakte tafel gekregen. Precies zoals ik hem in gedachten had. En zo mooi en netjes afgewerkt. Zeker een aanrader voor mensen die niet van standaard meubels houden....

 • #16

  L & M Bij de Vaate (maandag, 14 april 2014)

  Een computermeubel laten maken en is super mooi geworden! Ideaal alles binnen handbereik zoals we wilden. Echt een vakman!! Tekening is gemaakt en werd doorgesproken of alles naar wens was en alles wordt netjes op afspraak geregeld! Aflevering is echt top! De kast is een aanwinst in onze woning. Echt een aanrader en blij dat we Wubben meubels ontdekt hebben! Mochten we weer iets zoeken wat niet standaard te koop is, dan gaan we zeker naar Wubben Meubels!
  Super bedankt Roland!

 • #15

  Bas en Sandra (maandag, 30 december 2013 10:55)

  Wij zijn hartstikke blij met ons tv-/wandmeubel. Geen snoeren meer, audioapparatuur in een kastje en de wand zelf als blikvanger in de kamer. Roland heeft alles perfect op maat gemaakt en heel mooi afgewerkt (incl. het aflakken). Ook over de muurbevestiging is goed nagedacht. Er is o.a. een speciale constructie gemaakt voor het bevestigen van de loodzware boxen. Kortom: een topper die Roland!

 • #14

  Jolanda Buitendijk (zondag, 23 december 2012)

  Roland heeft voor onze zoon een super mooie kist gemaakt op wielen. Mooi zilvergrijs geverfd en ontzettend veel opbergruimte. We zijn zo tevreden dat hij nu een mooie salontafel voor ons gaat maken van steigerhout en ook op wielen. Meubels van Roland Wubben hebben iets unieks en zijn gewoonweg prachtig!

 • #13

  Evelien Hoogendijk (dinsdag, 16 oktober 2012 15:41)

  We hebben twee bestaande kasten laten vermaken.
  Het resultaat is prachtig. Echt een vakman die aan het werk is geweest.
  Zou zeker iedereen Wubben Meubels aanraden.

 • #12

  Els van Lith (zondag, 07 oktober 2012 16:18)

  zondag 7 oktober 2012
  Ontzettend blij zijn we met onze prachtige kast!!!! Het was reuze spannend omdat het geen bestaande kast is. Hoe lastig is het, datgene wat je in je hoofd hebt, te verwoorden aan iemand die je niet kent. Gelukkig was er "gelijk een "klik"tijdens het bakje koffie! Het resultaat is verbluffend!

 • #11

  Harry Solinger (zaterdag, 26 mei 2012 13:23)

  We hadden een linnenkast besteld, die van de vloer tot het plafond moest reiken. De kast is sinds kort geleverd en geplaatst. De kast overtrof onze verwachting en is mooi strak en paste perfect tussen de vloer en het plafond. Een echt stukje vakmanschap. Momenteel zijn we alweer in onderhandeling over een boekenkast. We weten nu hoe Roland Wubben werkt en zien het vol vertrouwen tegemoet.

 • #10

  Brigitte Nijland (dinsdag, 15 mei 2012 10:32)

  Ik zat al tijden uit te kijken naar net die ene vitrinekast, met een bepaalde breedte en hoogte, maar vond nooit de perfecte. Op basis van mijn tekening daarvan en geinspireerd door een kast die ik al had, heeft Roland voor mij een prachtige kast gemaakt. Ik kijk er nog elke dag met veel genoegen naar. Roland heeft de kast met veel vakmanschap ontworpen en gemaakt.

  Ook met de opknapbeurt van mijn nu mooie rode tuintafeltje ben ik erg blij. Zo'n mooie had ik niet gevonden in een willekeurige tuinzaak. Zie de foto's onder voorbeelden.

 • #9

  Henriette Eversteyn (maandag, 12 maart 2012 08:51)

  Geïnspireerd door de woonbladen en al die leuke woonprogramma's op TV moest ik iets gaan doen met de inrichting van onz ewoonkamer. Onze mooie oud-grenen kast moest verhuizen naar een muur achter de deur. Helaas was hij daarvoor net te diep. Voor ons een probleem maar voor Roland een uitdaging. De kast kreeg een afslankkuur en een vers laagje was. Tegen de bewuste muur staat hij perfect en je ziet niet dat hij ooit een andere vorm had. Kortom:vakwerk!

 • #8

  Menno (zondag, 04 september 2011 22:33)

  Meubelmaker Roland is uit het juiste hout gesneden! Hij heeft voor mij een prachtige kledingkast op maat gemaakt, EN in samenspraak mijn keuken gerenoveerd. Deze staat met foto's op de website en doet totaal niet onder voor een keuken van een keukenspecialist! Roland heeft hart voor de zaak/zijn vak, oog voor detail, is meedenkend en zal altijd proberen om tot een goede oplossing te komen. Mocht ik in de toekomst nog meer projecten willen laten uitvoeren, dan zal ik Roland zeker weer benaderen. Kortom: ontzettend tevreden over de geleverde producten en diensten.

 • #7

  Henk Vijverberg (woensdag, 31 augustus 2011 22:52)

  Roland heeft voor ons een maatwerk lage halkast gemaakt in een ronde hal en een lade kast in de slaapkamer.
  We wilden graag een kastje in de hal, maar het probleem was dat het tegen een ronde muur zou moeten worden geplaatst. Een standaard kastje kon het dus niet worden.
  We hebben de situatie aan Roland uitgelegd en hij is komen kijken. Roland kwam met het voorstel om de kast rond te gaan maken, maar wel met 4 laden en 4 deurtjes naast elkaar.
  Na het ontwerp heeft hij het gemaakt en het
  resultaat is echt geweldig. Hij heeft de kast en met name het afdekblad ter plaatse precies op maat gemaakt.
  Het is echt een prachtig en uniek meubelstuk geworden.

  Verder heeft hij een maatwerk ladenkast gemaakt. Ook deze heeft Roland voor ons getekend en daarna gemaakt.
  Omdat we al twee antieke nachtkastjes gemaakt van z.g. spekgrenen hadden, heeft hij deze houtsoort gezocht en heeft daar de kast van gemaakt. De kast is voorzien van identieke rondingen en de prachtige houtverbindingen. Kortom het is een prachtig stuk ambachtelijk werk.

 • #6

  Marlous Revier (maandag, 22 augustus 2011 14:41)

  Je kent dat wel... Je weet precies hoe je droomkast eruit moet komen te zien, welke sfeer de kast moet hebben en vervolgens kan je die nergens vinden! Dat was mijn situatie toen ik mij Roland in contact kwam.
  Met mijn zelf gemaakte schets, sfeerplaatjes uit de welbekende bladen en mijn wensen zat ik bij Roland aan tafel. Had ik nagedacht over de technische aspecten, NEE! Gelukkig stelde Roland allerlei vragen die mij hierover deden nadenken en die niet onbelangrijk het totaal beeld nogal zouden bepalen. Welke scharnieren wil je gebruiken? Er komt een TV in je kast, dit betekent dat we de draden moeten wegwerken, zal ik alvast een goot vrezen aan de achterkant? Het eindresultaat is echt GEWELDIG! Erg mooi afgewerkt en niet onbelangrijk nergens te koop!

  Marlous

 • #5

  fam. Bergema (zondag, 14 augustus 2011 16:52)

  Roland heeft voor ons de laatste jaren al diverse meubelen gemaakt. Voor onze oudste dochter, die op zolder slaapt, heeft hij een kledingkast (met een hang- en een leggedeelte en ladekasten) gemaakt die precies onder de schuine kap past. Voor deze kamer heeft hij ook nog een boekenkast gemaakt. Deze kasten waren precies op maat en zodanig dat alle ruimte onder de schuine kap nu optimaal benut kan worden. Dit had je in geen enkele winkel zo kunnen kopen. Bij Roland zijn dit soort buitengewone modellen gewoon mogelijk.

  Voor onze jongste dochter heeft hij een boekenkast “nagemaakt.”. Deze was in de winkel alleen te koop in die ene kleur en van dat type materiaal terwijl je bij Roland vrij bent in materiaalgebruik en kleur. Dat is toch wel een groot voordeel wat Wubben Meubels te bieden heeft.

  In onze bijkeuken staat een grote schoenenkist waarin al onze schoenen, slippers en laarzen passen. Ook hier is de afmeting van de kist precies aangepast aan de schikbare ruimte. De afwerking met het gekozen beslag en een deksel die telescopisch opent zijn luxe te noemen voor zo’n kist.

  Voor al deze meubels was de werkwijze van Roland gelijk en het beste als volgt te omschrijven;
  We kregen van alle meubels telkens eerst een tekening die uitvoerig met ons is doorgesproken. Dat betrof alles van de maatvoering tot de details van afwerking en de keuze van het beslag. Ook in het materiaal- en kleurgebruik laat hij je als klant geheel vrij.
  Er worden duidelijke afspraken gemaakt over levering en montage en nog belangrijker deze worden ook steeds nagekomen. Daarom durfden we ook rustig een tweede en derde keer met Roland in zee te gaan. Wij durfen Roland dan ook gerust aan iedereen aan te bevelen.

  fam. Bergema (Borculo Gelderland)

 • #4

  Hedwig Neyndorff (woensdag, 10 augustus 2011 14:55)

  Begin 2008 kreeg ik een ander appartement, 1 kamer minder, maar met een grote hal. Zonde van de ruimte, ik had een werkruimte nodig voor mijn pc en een boekenkast. In overleg heeft Roland een kast op maat gemaakt. Het resultaat is verbluffend! De ruimte in de hal goed benut en alles bij de hand. Het prettigste vond ik, dat alles kant en klaar werd afgeleverd, geen getimmer of gezaag in mijn huis en geen troep...... Het aflakken heb ik zelf gedaan, vond ik leuk om te doen, was wel een klus. Roland kan ik van harte aanbevelen, heel prettig mee samen te werken. Succes Roland met je bedrijf en ik weet je te vinden.

 • #3

  Ingrid & Jan Blok (zondag, 07 augustus 2011 23:16)

  Door Roland meubels laten maken is een feest. Wij hadden zelf al wat ideeën en door met hem te praten werden onze ideeën steeds beter. Roland kan erg goed luisteren en weet op een aangename manier zijn vakmanschap te koppelen aan de wensen van zijn klant. Wij hebben drie kasten door hem laten maken. Vooraf kwam er duidelijke tekening en een set goede afspraken over levertijden en prijs. Alles wat we afspraken is uitgekomen en nagekomen. Zaken doen met Roland levert mooie meubels tegen een voorspelbare prijs. De verrassing zit hem in het niveau van de afwerking. Door zijn vakmanschap en de materiaalkeuze ontstaan producten die je zelf mag bedenken en die zich kunnen meten met die van topmerken. Wij beleven nog elke dag veel plezier aan onze drie Wubbes.

  Ingrid & Jan Blok

 • #2

  Madeleine Koudstaal (zondag, 07 augustus 2011 22:48)

  Roland heeft voor ons een kastje op maat gemaakt, volgens een ontwerp dat wij zelf hebben aangeleverd, zodat het paste in ons interieur en precies aansloot op de bank. Hij gaf ons waardevolle adviezen over de keuze voor de houtsoort en de maten van het bovenblad en de laden.
  We zijn erg blij met het ambachtelijk gemaakte kastje.
  Ik heb Roland al een aantal keer aan anderen aanbevolen en zal dat zeker weer doen.

 • #1

  Anita Stamoulis (zondag, 07 augustus 2011 21:49)

  Roland heeft voor ons een kastenwand op zolder en een badkamermeubel gemaakt. Compleet naar onze wens. De kast is helemaal tot op de millimeter nauwkeurig en precies geplaatst, keurig om de wasmachine heen.
  Ook het ophangen van het badkamermeubel heeft hij voor zijn rekening genomen en het ziet er fantastisch uit.
  Hij heeft alles in overleg met ons ontworpen en gemaakt en geplaatst op het moment dat het ons uitkwam.
  Alles is precies volgens afspraak verlopen.
  Als we weer eens wat nodig hebben, dan zullen we Roland van Wubben Meubels zeker opnieuw inschakelen. En ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.

  Groet,
  Anita